Computer Service Compleet

Behuizing Verschonen | Optimaliseren | Versnellen

Hoe vaker we onze pc gebruiken, hoe groter de troep wordt die er ongemerkt op ontstaat. Deels wordt dit uiteraard veroorzaakt door ons als gebruikers. Bijvoorbeeld, door de prullenbak die we al in tijden niet leeggemaakt hebben. Maar ook Windows zelf kan zich ontpoppen tot een zooitjesmaker van formaat.

Stof
De grootste vijanden van de computer zijn wellicht stof en warmte.  Er zijn twee grote redenen waarom een computer aan de binnenkant na verloop van tijd verandert in een echte stofbak.

Ten eerste is er de statische elektriciteit die als een echte magneet werkt op stofdeeltjes, en ten tweede is er de airflow van de computerkast die lucht van buiten de kast aantrekt, die lucht doorheen de kast jaagt en die (verwarmde) lucht er langs de achterkant weer uit blaast.  Die twee gegevens samen zorgen ervoor dat een computer soms al na enkele maanden een echte stofbak is binnenin.
Dat stof verhindert de afvoer van warmte en zorgt ervoor dat ventilatoren soms veel te veel lawaai maken of zelfs helemaal vastlopen.

Aanvragen

Intern stof verwijderen.
Verwijderen Stof Koelingen
Koelpasta CPU Insmeren
Hardeschijf Optimaliseren
Virus Spam & Malware verwijderen
Vervelende Programmas verwijderen
Gratis Antivirus
Computer Versnellen

Top service! Bedankt dat je het pijnloos, aangenaam en vooral moeiteloos maakt! Ik kon mijzelf een hoop geld besparen als ik dit al die jaren wist. Ik ben echt tevreden met mijn Laptop service. Bedankt jongens!

Maria van Dalen

HBO, student
Finest IT heeft top service geleverd bij het repareren van mijn laptop en ook nog eens voor een mooie prijs. Ik adviseer iedereen met laptop problemen om deze bij Finest IT te laten repareren. een echte aanrader zij geven uitstekende service aan al zijn klanten.

John Smith

Tele Service