Computer Reparatie

Staart u van het één op het andere moment naar een zwart scherm of helemaal niet meer op? Geen nood. Het team van Finest IT repareert uw pc, laptop of Mac. Snel, adequaat en vakkundig.

Laptop Reparatie

Wij zijn een van de toonaangevende Laptop service & reparatie bedrijf, wij ondernemen alle problemen dat bij een laptop kan komen kijken. Dit doen wij gecertificeerd en vakkundig.

Computer Service Compleet

Hoe vaker we onze pc gebruiken, hoe groter de troep wordt die er ongemerkt op ontstaat. De grootste vijanden van de computer zijn wellicht stof, warmte en deels door ons zelf.

Smartphone Reparatie

Is je telefoon gevallen en is je scherm hierdoor kapot? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor je schermreparatie. Wij repareren het scherm van je telefoon terwijl je wacht.

Tablet Reparatie

We kunnen er allemaal mee te maken krijgen; een tablet die het niet meer doet, waarvan het scherm kapot is of waarvan andere hardware niet meer functioneert.

Apple Reparatie

Bij schade aan uw iMac, MacBook Pro en MacBook Air kan u bij ons terecht voor gratis onderzoek. We geven graag eerlijk advies bij uw keuze en zorgen altijd voor de kwalitatief best mogelijke reparatie.

Netwerk Storingen Oplossen

83% van de internetters internet via ADSL of Kabel internet. Dat betekent dat een zelfde percentage thuis bedraad of niet bedraad een netwerk verbinding heeft.

Data Backup & Recovery

U kunt erop vertrouwen dat bij Finest IT uw gegevens beveiligd zijn op elk serviceniveau. Met oplossingen voor particulieren kleine, middelgrote en zakelijke omgevingen.

Cloud Oplossingen

De manier waarop kantoorautomatisering wordt georganiseerd verandert snel. Steeds meer bedrijven en organisaties ‘verhuizen’ naar de cloud en zeggen hun lokale ICT-oplossing vaarwel.

Laptop Hardware Reparatie

Staart u van het één op het andere moment naar een zwart scherm? Geen nood. Het team van Finest IT repareert uw laptop. Snel, adequaat en vakkundig.

Trage Computers Optimaliseren

Het sneller maken van je computer kan een hoop frustratie voorkomen. Opstarten, het laden van bestanden en het gebruik in het algemeen, je computer heeft er duidelijk moeite mee.

Computer Zelf Samenstellen

Kies zelf de onderdelen die je nodig hebt voor jouw favoriete games, zonder dat je zelf moet gaan sleutelen. Een Game PC samenstellen bij ons is eenvoudig.

Webdesign

U wilt een nieuwe of betere uitstraling voor uw bedrijf? U wilt alle mogelijkheden die momenteel van een website verwacht worden? Dan bent u bij Finest Webdesign aan het juiste adres.

Virussen en spyware verwijderen

Doet uw computer raar? Valt de computer soms uit, is hij ineens traag of krijgt u nare popups, waarschuwingen en spam? Dan is het verstandig een afspraak te maken!

Hardware Upgrade/Update

Bent u opzoek naar een nieuwe Computer, Laptop, Harde Schijf, RAM of een Printer van topmerken? Deze koopt u voordelig bij ons. U vind bij ons alles onder één dak.